ithuesen

no images were found

Portfólió

Munkáink.

no images were found

FCUK

Az angol French Connection kizárólagos magyarországi forgalmazójának üzletébe szállítottunk: szálcsiszolt rozsdamentes, furnérozott, pácolt, dekoritos bútorokat. Az üzlet összhatását egy cca 40 m2-es olajjal kezelt, nyers fekete lemez burkolat tette különlegessé.

Posted in Portfólió | Comments closed

no images were found

Samsung

A Samsung Magyarország Zrt.-nek szállítottunk bútorokat – akril, dió furnér, porszórt acél, LED, anyagában színezett dekor anyagok felhasználásával.

Also posted in Műszaki_cikkek | Comments closed

no images were found

EUROSHOP 2011

Tisztelt Partnerünk!
Köszönjük, hogy meglátogatott minket. Reméljük, hogy mind meglévő mind új partnereinkkel tovább folytathatjuk a közös, sikereres együttműködést.

Posted in Portfólió | Comments closed

no images were found

Also posted in Anyagok, Funkciók, Ruházat, Üveg | Comments closed

no images were found

COIN

COIN az olasz üzletlánc. Cégünk 2009 augusztásban, a dorotty utcai Coin áruház üzletberendezésében működött közre. Gyártottunk: lakozott MDF, dekoritos, fényes nikkel bútorokat. A parfüméria rész LED világítását is cégünk szerezte be. Az üzlet szerelését az olasz partnerrel együtt végeztük.

Also posted in Anyagok, Funkciók, Furnér, Lakkozott_MDF, LED, Nikkel, Ruházat, Üveg | Comments closed

no images were found

Gold

A Gold cipőbolt Budapest legelegánsabb divat utcáján helyezkedik el közvetlenül a Dolce & Gabbana üzlet mellett. Megrendelőnknek elsőosztályú kivitelezésű üzlethelyiségre volt szüksége. A különleges kígyóbőr bevonatú üvegünket a tervező speciálisan erre a koncepcióra választotta ki. LED és spot világítás megfeleleő arányával értük el, hogy a termékek a szükséges plasztikusságot kapják. A fehér műbőr bevonatú elegáns kanapé központi helyet foglal el. 

Also posted in Cipők, Üveg | Comments closed

no images were found

SONY

A világhírú SONY cég házimozi szigeteinek elemeit gyártottuk Kerrockból. Cégünk szállította a hátfal panelokat, polcokat, és a bőr szófát. A szófa varrása és gombozata Barcelona széknek megfelelő stílusban készült.  

Also posted in Anyagok, Bőr, Funkciók, Kerrock, Műszaki_cikkek | Comments closed

no images were found

PAT_Home

Gondolákat, szekrényeket, asztalokat és bemutató dobozokat szállítottunk,  melyek anyaga festett MDF, szálcsiszolt nikkel és porfestett acél felület.

Also posted in Lakkozott_MDF, Nikkel, Ruházat | Comments closed

no images were found

NOKIA

A Mammut üzletközpontban a Nokia üzlet kivitelezését végeztük éjszakai műszakban. Szárazépítés, elektromos kivitelezés, gépészeti munkák tartoztak a szerződésünkbe.

Also posted in Anyagok, Funkciók, Műszaki_cikkek | Comments closed